Archives

 

HaTelit® BL

HaTelit® BL

Самолеплива геомрежа за армирање при рехабилитација на асфалт и површини од бетон. Опис на производот: Флексибилна, високојакосна геомрежа за армирање направена од полиестерски модули со висока јакост, со битуменски слој во основата особено соодветен за рехабилитација на мали површини од асфалт и бетон. Со активното успорување на појавата на пукнати од основата (reflective cracking), самолепливата […]