Неткаени геотекстили за сепарирање, филтрирање, заштита и дренажа

Неткаени геотекстили за сепарирање, филтрирање, заштита и дренажа

Геомрежи за подобрување на слабо носиви почви

Геомрежи за подобрување на слабо носиви почви

Флексибилни три-димензионални геомрежи за површинска заштита од ерозија

Флексибилни три-димензионални геомрежи за површинска заштита од ерозија

Високо јакосни ткаени геотекстили за прекривање на лагуни и јаловишта

Високо јакосни ткаени геотекстили за прекривање на лагуни и јаловишта

Полимерни мрежи за армирање на асфалтни слоеви

Полимерни мрежи за армирање на асфалтни слоеви

Добредојдовте на официјалната веб страница на компанијата Ерголанд

Почитувани посетители,

Добро дојдовтена веб страницата на ЕРГОЛАНД –Скопје, лидер во Македонија во примената на геосинтетици и нови технологии во градежништвото.

Ние се фокусираме на потрошувачите и нивните барања, кои настојуваме да ги задоволиме со голема флексибилност и вештина. Токму потребите на нашите клиенти се во фокусот на овој сервис, за кој се надеваме дека ке ви даде основен преглед на нашите стандардни производи и решенија.

Ве молиме контактирајте не доколку би сакале подетални информации, или доколку би сакале дискусија за одреден производ или решение. Тимот на Ерголанд ви стои на располагање.

 

МОТО: “Build with superior quality” (“Градете со супериорен квалитет”)
МИСИЈА: Ерголанд – компанија партнер од доверба, добавувач на квалитетни решенија во областа на нискоградбата, секогаш достапен и посветен за потребите на своите клиенти.